RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Robin Haldert (Scanpix/BNC)

Kraftig smell utenfor bank i Stockholm

Sist oppdatert:
Svensk politi har pågrepet én person som er mistenkt for to ransforsøk mot to banker i Stockholm. 25-åringen skal ha skutt mot den ene av bankene.

Det ble først meldt om at det var hørt kraftige smell utenfor én av Handelsbankens filialer på Östermalm. Banken ble evakuert.

Vitner på stedet fortalte at en maskert mann hadde skutt i stykker et vindu, før han flyktet fra stedet i en grå Volvo, skriver Aftonbladet.

En time senere gikk alarmen igjen fra en annen av Handelsbankens filialer, ikke langt unna.

– En forbipasserende stoppet en politipatrulje som var på vei til banken som var utsatt for ransforsøk, og sa at det foregikk noe også i denne banken, sier Towe Hägg i Stockholm-politiet.

Den 25 år gamle mannen ble pågrepet, og politiet tro han står bak begge ransforsøkene. Ingen kom fysisk til skade under dramaet fredag morgen.

Ifølge Robert Hjalmarsson, som jobber i Hertz bilutleie tvers overfor den første banken, hørtes det ut som det ble avfyrt to skudd.

– Siden hørte vi masse glass som ble knust. Jeg så en svartkledd person som gikk alene ut av banken og inn i en bil, sa han. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere