Gå til sidens hovedinnhold

Kran brakk - konteiner falt over biler

Bergen (NTB): To personer ble sittende fastklemt i sine biler da en søppelkonteiner falt ned fra stor høyde i Bergen sentrum mandag formiddag.

Konteineren falt ned på de to bilene da kranen som skulle løfte den ned fra et tak, brakk under løftet, skriver Bergensavisen.

Ulykken skjedde i Valkendorfs gate like ved Torgallmenningen, og konteineren traff to biler som passerte det fem etasjers høye huset som den skulle løftes ned fra.

- Førerne i begge bilene satt fastklemt etter ulykken. Den ene er uskadd, mens den andre er skadd og sendt til Haukeland universitetssjukehus. Av helsepersonellet på stedet ble det opplyst at vedkommende er hardt skadd, men ikke kritisk, men dette er ennå ikke verifisert av sykehuset, sier operasjonsleder Morten Kronen i Hordaland politidistrikt til NTB.

Begge førerne ble frigjort fra bilene etter kort tid. Begge bilene sto parkert i gaten da konteineren falt ned på dem. Føreren av lastebilen med mobilkranen tas også hånd om av helsepersonell ettersom han framsto som lettere sjokkskadd etter ulykken.

Politiet fikk beskjed om ulykken klokken 11.35. (©NTB)

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk