RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krangel mellom veiarbeidere og bilist endte i slagsmål

– Stemningen på stedet skal ha vært veldig aggressiv, sier operasjonsleder Tore Grindem i Sør-Øst politidistrikt.
– Stemningen på stedet skal ha vært veldig aggressiv, sier operasjonsleder Tore Grindem i Sør-Øst politidistrikt. Foto: Øyvind Schou (Drammens Tidende)
Endte i arresten.

DRAMMEN (DT.no): Politiet måtte rykke ut til Muusøya onsdag morgen. Nødsentralen mottok en telefon etter at det oppsto et basketak mellom veiarbeidere og en aggressiv bilist.

Entreprenørselskapet NCC legger ny asfalt på deler av Buskerudveien. I den forbindelse er veien delvis stengt, og trafikken blir dirigert forbi stedet.

- Aggressiv

Veiarbeiderne på stedet forteller til Drammens Tidende at det onsdag morgen kom en aggressiv sjåfør. Mannen skal ifølge dem ha kommet ut av bilen og begynt å dytte på veiarbeiderne som sto og planla arbeidene.

Veiarbeiderne forteller at sinte bilister er en del av hverdagen når de holder på med asfaltarbeid, men ifølge dem har de ikke opplevd en så brutal bilist tidligere. Det hele endte i et basketak mellom sjåføren og dem som jobber på stedet. Dermed ble politiet tilkalt.

Veiarbeiderne forteller at sinte bilister er en del av hverdagen når de holder på med asfaltarbeid, men ifølge dem har de ikke opplevd en så brutal bilist tidligere.

I arresten

– Stemningen på stedet skal ha vært veldig aggressiv, sier operasjonsleder Tore Grindem i Sør-Øst politidistrikt til DT.no.

Ifølge ham har konflikten blitt løst ved at politiet tok med seg bilisten til arresten i Drammen, der han skal avhøres senere i dag.

Les flere saker fra Drammens Tidende her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere