RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krangler fortsatt om Dannielynn

Sist oppdatert:
Anna Nicoles mor, Virgie Arthur, og Larry Birkhead er fortsatt ikke enige om hvem som skal ha ansvaret for Anna Nicoles datter.

(SIDE2): Begge måtte de gå skuffet ut av rettssalen på Bahamas fredag, når den lukkede høringen om hvem som skal få ansvaret for barnet endte uten noe svar.

- Det gikk bra
Larry Birkhead, som for kort tid siden ble erklært som Dannielynns biologiske pappa, sa han håpet han kunne forlate Bahamas snart, selv om det er satt ny rettsdato på onsdag.

Ingen av partene i saken får lov til å uttale seg om detaljene rundt foreldrekrangelen

- For min del, synes jeg alt gikk bra, sa Birkhead til journalistene etter den timelange høringen.

- Jeg ser frem til å starte et nytt liv med min datter utenfor Bahamas, sa han optimistisk.

Virgie vil ha barnebarnet
Men får Anna Nicoles mor, Virgie Arthur, det slik hun vil, kan Larry se langt etter den drømmen. Hun vil nemlig overta foreldreansvaret for Anna Nicoles datter, selv om Birkhead er faren.

Virgie og Larry har forsøkt å komme til enighet om en besøksavtale for å unngå at kampen om Dannielynn havnet i rettssystemet, men til ingen lykke.

Howard Stern, som var Anna Nicoles kjæreste da hun døde i februar, deltok også på fredagens høring. Han mente først at han var den lille jentas far, men da DNA-testen pekte på Larry ga han øyeblikkelig opp all kamp.

Les saken her:Vil nekte DNA-avsløring

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere