RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krangler om «høy standard»

Sist oppdatert:
Kjøpere og utbyggere krangler så busten fyker.
Boliger som markedsføres med «høy standard» tilfredsstiller ikke kjøperne. Skandinavisk «drømmekjøkken» holder ikke for en som er forespeilet italiensk designkjøkken fra Boffi, skriver Dagens Næringslivs.

15 kjøpere av leiligheter i strandkanten på Fornebu har gått sammen til advokat. I markedsføringen lokker Rolfsbukta as med «Litt ferie hver dag», «noe helt for seg selv», «Mer lys, mer rom, mer plass», «stål og eksklusivt tre», «materialvalget tilfredsstiller den kresne», «større enn det du finner andre steder» og «gjennomgående høy standard». Men avtrekk på kjøkken og bad imponerer ikke folk som har betalt opp til 20 millioner kroner for en leilighet i Rolfsbukta på Snarøya.

- Noen vil alltid klage i et så stort prosjekt. Vi er opptatt av at vi produserer kvalitet vi kan stå innenfor, som holder over tid og som medfører få feil, sier informasjons- og markedssjef Morten Marwell-Hauge i Rolfsbukta as, til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere