RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krangler om regningen

Scorpion Offshore tar ubetalte regninger til voldgiftsretten.

Scorpion Offshores datterselskap i Venezuela har en betalingstvist gående med selskapet UrdanetaGazprom-1 SA. Selskapet har i dag varslet Gazprom om at det tar saken om betaling av arbeid utført av Offshore Vigilant knyttet til boring av to brønner til voldgiftsretten i Paris.

Offshore Vigilant gjennomførte boring på den første brønnen i midten av oktober 2009, og dette har endte med over 30 millioner dollar i ubestridte fakturaer utestående. I oktober sendte Scorpion et varsel om forhandling til Gazprom, noe som resulterte i at Scorpion fikk samlet inn 19 millioner dollar for betalinger. Imidlertid er fortsatt 15,9 millioner dollar i fakturaer fortsatt utestående og forfalt, opplyses det i en børsmelding.

Scorpion opplyser videre om at ved ferdigstillelse av den første brønnen i kontrakten, varslet Gazprom Scorpion om at de ikke var i posisjon til å starte operasjoner på den andre brønnen umiddelbart etter den første brønnen, som var angitt i kontraktene.

På Gazproms forespørsel ble Offshore Vigilant sendt til Trinidad hvor riggen for tiden opererer for et amerikansk uavhengig olje-og gasselskap. Scorpion er for tiden i samtaler med Gazprom om sine fremtidige planer og tidspunkt for boring av den andre brønnkontrakten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere