RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kredittilsynet trekker Røkke-avklaring

Sist oppdatert:
Ganske oppsiktsvekkende har Kredittilsynet i løpet av en knapp time i formiddag avsluttet saken rundt lånene til Kjell Inge Røkke, for deretter å trekke pressemeldingen tilbake
Ifølge en ny pressemelding fra Kredittilsynet torsdag er pressmeldingen sendt ut tidligere i formiddag trukket tilbake.

- Kredittilsynet har ved en beklagelig feil sendt ut og publisert et foreløpig utkast til en pressemelding i forbindelse med obligasjoner og sertifikater tilrettelagt av Enskilda Securities ASA. Meldingen trekkes med dette tilbake, skriver Kredittilsynet i den korte pressemeldingen.

Kredittilsynet vil komme tilbake med nærmere informasjon så snart saken er avsluttet.

Tidligere i dag gikk Kredittilsynet ut med en lengre pressemelding hvor de skrev at saken om Røkkelpnene som er formidlet av meglerhsuet Enskilda Securities var avslutet etter at meglerhuset hadde foretatt visse endringer.

Fra Kredittilsynet får iMarkedet ingen kommentarer til hvorfor pressemeldingen er trukket tilbake. Det blir heller ikke opplyst noe om når en ny korrigert melding vil være klar.

Les: Kredittilsynet fornøyd med Enskilda endringer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere