Gå til sidens hovedinnhold

Kreftsyke Miles (5) fikk være batkid for en dag

Fredag ble San Francisco til Gotham City.

(SIDE2): Lille Miles, som har leukemi, fikk oppfylt sitt høyeste ønske da over 10.000 personer bidro til at han kunne være «Batkid» for en dag.

Det hele startet da «Make-a-Wish» stiftelsen fikk vite at Miles hadde et stort ønske om å være barneutgaven av Batman for en dag. Stiftelsen har satt seg som mål å oppfylle drømmene til barn som lider av livstruende sykdommer og ekstra spesielt denne gangen var at stiftelsen også involverte innbyggerne i San Francisco.

Drømmen var nemlig så spesiell at de trengte mange hjelpere for å gjennomføre den og det mest rørende av alt var kanskje engasjementet innbyggerne viste for å hjelpe til med å oppfylle drømmen hans.

Fredag fikk gutten, som ikke vet om han vil overleve kreftsykdommen, redde en ung jente fra en taubane som var i ferd med å ryke, han fikk fange en raner som holdt på å komme seg inn i et bankhvelv.

Komplottet utspilte seg som følger:

Dagen startet med en burger for Miles og på TV-en kommer det plutselig en nyhetssak der politisjefen lurer på hvor «Batkid» befinner seg, slik at han kan hjelpe med å løse en forbrytelse. En skurk har nemlig kidnappet den kjente San Fransisco-maskoten.

Når Miles entrer gatene i San Francisco står det folkemengder rundt og heier på han fra alle kanter!

- Siden han har lyst til å være en superhelt tenkte vi det var en god idé at mange mennesker kunne heie ham fram, sier Jen Wilson fra «Make-a-Wish» stiftelsen til ABC News .

I tillegg til stiftelsens egen side for Miles, har det også blitt opprettet en Facebook-side hvor barn og voksne kan sende sine lykkønskninger. Selveste Barack Obama sendte også en hilsen til Miles med ordene:

- Stå på Miles, det er måten å redde Gotham, på!

SE VIDEO AV DRØMMEDAGEN HER

HTML EMBED
Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken