*Nettavisen* Nyheter.

Kreftsyke Sarah (17) sendte hilsen til Truls Svendsen. Her er svaret hun fikk

I SMAK: Innholdet i begge gavene fra Truls Svendsen falt absolutt i smak for unge Sarah Skruverud. Godteriet er det lite igjen av, og boken har hun allerede begynt på.

I SMAK: Innholdet i begge gavene fra Truls Svendsen falt absolutt i smak for unge Sarah Skruverud. Godteriet er det lite igjen av, og boken har hun allerede begynt på. Foto: Privat (Nordlys)

- Da jeg skjønte at det var Truls selv som hadde vært innom, tenkte jeg bare, "tuller du med meg".

14.04.15 15:01

Nordlys omtalte tirsdag Sarah Skruverud (17) fra Bø i Telemark som oppkalte medisinstativet sitt etter selveste Truls Svendsen etter å ha blitt inspirert av den joviale nordlendingens kryssing av Grønland.

Se saken i nordlys.no

Skruverud delte navnevalget på Facebook, og responsen lot ikke vente på seg. 3000 likes senere svarte Svendsen i egen høye person.

"Kjære skjønne Sarah, d e den mest fantastiske meldinga æ noen gang har fått. Du e rå!", skrev Svendsen.

- "Tuller du med meg?"

Han stoppet imidlertid ikke der.

Dagen etterpå fikk nemlig Skruverud et uanmeldt visitt fra humoristen.

- Man blir jo litt omtåket av cellegift-behandlingen, så da sykesøsteren ga meg noen gaver trodde jeg først det var noen venner eller familie som hadde lagt de igjen til meg.

- Da jeg skjønte at det var Truls selv som hadde vært innom, tenkte jeg bare, "tuller du med meg". Jeg ble bare utrolig glad, sier Skruverud.

- God smak

17-åringen forteller at hun allerede har gjort et dypdykk i "Truls over Grønland". Og innholdet i påskeegget? Det falt så absolutt i smak.

- Etter innholdet i påskeegget å dømme, har disse to samme godterismak, ler mamma Mona Julianah Skruverud.

Datteren er enig.

- Det var godt, ja. Det er ikke så mye igjen av det, for å si det sånn, sier hun leende.

Beintøff behandling

Telemarks-jenta forteller om en hverdag som ellers preges av knallharde behandlinger. Samtidig prøver hun å se på ting fra den positive siden.

Da er gjør det ingenting at et av hennes forbilder kommer innom sykehuset med en personlig hilsen.

- Jeg har vært kjempegira de siste dagene. Også fysioterapeuten har sagt at jeg aldri har sett så bra ut. Det er i det hele tatt veldig omtenktsomt gjort av Truls, sier hun.

- Skal møtes

Da Svendsen var innom Rikshospitalet var Skruverud i så dårlig form at hun ikke kunne ta imot besøkende. De har imidlertid snakket sammen i ettertid, og 17-åringen lover å møte ham når hun har blitt bedre.

- Vi avtalte at vi skulle finne et tidspunkt som passet oss begge to når jeg blir friskere. Så det gleder jeg meg veldig til, sier

Se flere saker på nordlys.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.