RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kresne pol-tyver

Tyvene som besøkte flere polutsalg i bergensdistriktet, hadde i alle fall dyr smak. Champagne, vin og konjakk til oppmot 1000 kroner flasken ble stjålet.

Det var fredag og lørdag for halvannen uke siden tyvene gjennomførte raidet sitt. De besøkte sju-åtte ulike polutsalg i bergensdistriktet, og tok for det meste med seg bare dyre saker. Blant annet forsvant champagnen Dom Perignon til 900 kroner flasken. Også titalls flasker av eksklusive viner, konjakk og whisky ble tatt fra butikkene.

Mange av drikkevarene koster mellom 700 og 1000 kroner flasken, skriver Bergens Tidende.

Da tyveriet ble oppdaget ved ett av polene i ettertid, sjekket også andre pol i området hyllene sine, med samme resultat.

Informasjonssjef Halvor Bing Lorentzen i Vinmonopolet sier han ikke har hørt om liknende tyveri av slikedyre merker på polet tidligere, og legger til at han ikke skjønner hvorfor noen tar sjansen på å stjele slike produkter, i alle fall hvis planen er å selge tyvegodset.

- Det vil overraske meg om det er noe marked i det hele tatt. Jeg vil tro at de som har råd til å kjøpe slike merker er opptatt av hvor de kommer fra og hvordan de har vært lagret. Da vil de neppe kjøpe dem "på gaten", sier han til BT.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere