*Nettavisen* Nyheter.

Krever 3,5 mill per måned

Heather Mills krever over 100.000 kroner per dag i bidrag fra Paul McCartney. Får hun det, tjener hun like mye som United-proffen Wayne Rooney.

08.03.07 13:02

(SIDE2): Beatles-legenden Paul McCartney (64) og den tidligere fotomodellen Heather Mills gjennomgår for tiden en tøff og hard rettskamp om skilsmisseoppgjøret. Det tidligere ekteparet krangler blant annet om omsorgsretten til parets datter, i tillegg til at Heather krever sin del av McCartneys formue. Nå har kilder lekket at hun ikke tar til takke med småpenger.

Tre millioner i måneden
Ifølge venner av Paul krever Heather (39) mer enn 3,5 millioner pund i året. Det utgjør over tre millioner norske kroner per måned.

- Når man ser på hennes beskjedne start, er over 100.000 kroner (10.000 pund) per dag en gedigen sum for å dekke hennes behov. Det er like mye som mange fotballstjerner tjener. Mange må jobbe et helt år for å tjene de summene hun vil ha i banken hver dag, skal en nær venn av Beatles-legenden ha sagt.

Kan vare mange måneder
Venner av Paul har avslørt at Heather skal være villig til å gå med på å avgjøre skilsmisseoppgjøret raskt for en minimumssum på over 40 millioner pund. En opprørt Paul skal ha nektet å hoste frem pengene, og sier på sin side at han er verdt mye mindre enn de 825 millioner pundene det påstås at han har.

Paret har møttes tre ganger i retten den siste uken, og oppgjøret ser ut til å bli styggere og styggere. Nå forventes det at oppgjøret kan vare i mange måneder.

Paul og Heather møttes i oktober 1999, og ble forlovet et par år etter. I juni 2002 giftet de seg, og året etter kom deres datter Beatrice til verden. Men, allerede i 2005 begynte ekteskapet å slå sprekker, og i 2006 offentliggjorde de at de skulle skilles.

Mer om Paul og Heather:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.