RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krever erstatning fra Notar i Bergen

Sist oppdatert:
En utbygger i Bergen mener Notar førte ham bak lyset, og krever millioner av meglerselskapet. Flere vurderer å gjøre det samme
En utbygger har allerede fått penger fra Notar, og Leon Espelid i selskapet System Bygg har rettet et millionkrav som skal behandles i forliksrådet i løpet av høsten, skriver Bergens Tidende. Espelid bygde 27 leiligheter som selges gjennom Notar, og mener meklerkontoret feilinformerte ham og lurte ham til å sette en for lav pris slik at leilighetene ble gode objekter for spekulasjon.

Boligkjøperne i sameiet Radialen terrasse vurderer også å kreve erstatning fra Notar fordi de mener de har betalt for mye for leilighetene. Styreleder Grethe Viken Larsen er forbannet på vegne av beboere, og viser til at eiendomsmeklerne har hatt et overskudd på mellom 100.000 og 450.000 kroner på hver handel.

- Det er klart beboerne har krav på penger. Vi snakker her om mennesker som har spart lenge til egen bolig. Det er aldeles rått og grusomt at meklere kan gå fram på en slik måte, sier Viken Larsen.

Styreleder og hovedeier Erlend Innset i Notar på Vestlandet sier han ikke vil kommentere saken før et eventuelt krav foreligger, men hevder ingen av kjøperne har vært skadelidende.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere