RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krever Idol-endring

Idolene burde få karakterer, og sats på 12 i finalen. Det er bare noe av kritikken og forslagene på vårt diskusjonsforum. Si din mening.

(SIDE2): Idol er et populært konsept og deltagerne får nyte suksessen. Selv om avisene gå dårlige kritikker til året Idol-album, har det allerede solgt til gull. Men folket har sitt å si om deltagerne, pogramlederne og ikke minst konseptet i seg selv.

Klikk her for å være med på Veggavisen

- Neste år syns jeg ikke det burde være utstemming av deltagere. Men heller poeng etter hvor flink/dårlig de var hver enkelt kveld. Da hadde alle vært med helt til finalen, de hadde fått prøvd seg i alle sjangere og vi hadde fått en ganske spennende finale med alle 12 deltagerne tilstede, skriver en.

- Det ville ikke bli så «tilfeldig» som jeg syns det er nå, der folk blir stemt ut pga av dårlig låtvalg, sår hals eller som i fjor pga dårlig hårfrisyre (vi husker jo Maria), legges til.

- Jeg som i grunnen ikke er store pop-fan, anser ikke Idol som nødvendigvis et pop-konsept. Greit... tv-programmet er jævlig kommerst. Men hallo! Du trenger ikke være det som artist, sier en annen.

Debatten raser
Debattene raser for hver gang en favoritt stemmes ut. og det skjer sånn omtrent på dette tidspunktet av konkurransen hvert år.

Folket skylder på sangvalg, slitasje av stemmebånd og ikke minst på klær og hår. Noen mener det er hele konseptet som er feil.

Fredag skal Idolene igjen i ilden, denne gang med et fullt storband i ryggen. Det er duket for gallakveld, så de fem gjenværende idolene vil forhåpentligvis pynte seg i glitter og stas.

Her ser du hva idolene synger fredag:

Christian Stenseng synger «I get a kick out of you», udødeliggjort av Frank Sinatra.

Erik Flaa synger «Feeling good», sunget av blant andre Michael Bublé.

Jorun Stiansen synger Charlie Chaplins «Smile», gjort blant annet av Westlife.

Tone Damli Aaberge synger «Sparkling diamonds», som blant andre Nicole Kidman har gjort en versjon av.

Alejandro Fuentes synger «Beyond the sea», som blant annet er en kjent Frank Sinatra-klassiker.

WEB-TV:Se Idol på web-tv her
FÅ OVERSIKT:De offisielle sidene finner du her
BUTIKK:Kjøp Idol-effekter

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere