RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krever ny generalforsamling (Ny)

Sist oppdatert:
En aksjonær som har mer enn 5 prosent av aksjene i Opticom krever allerede nå en ny generalforsamling i Opticom. Les hvorfor her
I følge en innkallelse til en ny ekstraordinær generalforsamling som kom tirsdag kveld kommer det frem at en aksjonær med 5 prosent av aksjene i selskapet krever en ny generalforsamling i selskapet.

Dette skal ifølge meldingen skje 20. desember i Oslo. Dette kravet kommer før onsdagens kaos-generalforsamling finner sted i Opticom, og årsaken skal være at utstrakt shortselging har skapt usikkerhet om hvem som kan stemme på denne generalforsamlingen.

Investoren ber dermed om tid til å få levert aksjene slik at de kan stemmes for.

Det er ikke kjent for iMarkedet.no hvem som står bak dette nye kravet. Det investoren ønsker er et omvalg av styremedlemmer.

Men i tillegg er det også satt frem et ønske om av aksjonærene vedtar retningslinjer for hva Opticom skal gjør med sitt eierskap i Fast og Thin Film.

Nettopp Fast har vært i fokus i striden som pågår. Det sittende styret i Opticom med Robert Keith og Thomas J. Fussell i spissen, samt Fast-sjef John M. Lervik mener at opprørerne med Petter A. Stordalen og Øysten Stray Spetalen i spissen er ute etter en kjapp gevinst på Fast-aksjene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere