RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: FOX (All Over Press)

Krever ny Idol-lønn: 1 mrd.!

Sist oppdatert:
Simon Cowell snakker nesten usensurert – og krever nå en firedobling av lønnen sin. I tillegg har han mange flere jobber!

American Idol er en suksess uten sidestykke på amerikanske TV-skjermer, og blir også vist på TV verden over. Programmet har fostret store stjerner som countryprinsessen Carrie Underwood, Kelly Clarkson, Chris Daughtry, Jordin Sparks og David Cook.

Men selv om kvaliteten på sangen i programmet tidvis har variert, så er det én person som alltid har gjort programmet underholdende, og det er selvsagt dommer Simon Cowell – kjent for sine syrlige kommentarer og overoppblåse ego.

Om han er lei eller ikke vites ikke, men ryktene skal ha det til at han vurderer å gi seg. Dette blir nå åpenbart brukt for alt det er verdt i nye lønnsforhandlinger. Han krever nå nemlig at produksjonsselskapet firedobler hans allerede betydelige lønn for at han skal være med i neste sesong.

Og hva betyr det i kroner og øre? Vel, vi dropper ørene: 100 millioner pund for én sesong.

Det tilsvarer godt over en milliard norske kroner.

Da er det samtidig verdt å merke seg at dette ikke er Cowells eneste jobb. Hans hovedjobb er i et plateselskap, i tillegg til at han er dommer i Britain's Got Talent og The X Factor. På toppen av dette er han produsent av en rekke reality-show.

Ifølge The Mirror skal beskjeden fra toppen i Fox-nettverket, som sender American Idol, være at Simon skal få det han ber om. Ledelsen vet at den enorme Idol-suksessen er avhengig av den arrogante briten.

– Uten ham vil showet bare være en skygge av seg selv, og uten American Idol vil vi være knust, forteller en Fox-innsider til avisen.

Som NA24 skrev tidligere denne uken har Fox allerede punget ut 300 millioner kroner for at programleder Ryan Seacrest skal fortsette i tre sesonger til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere