RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

KrF åpner for å stanse Hafslund-salg

Sist oppdatert:
Kristelig Folkepartis parlamentariske leder Jon Lilletun åpner for at partiet kan gå sammen med opposisjonen for å stanse utflagging av Hafslund
- Det er veldig viktig å hindre utflagging av et så stort og viktig kraftselskap som Hafslund. Jeg vil derfor ikke utelukke at vi vil være med på å finne andre løsninger i Stortinget dersom Oslo går videre med salget, sier Lilletun til Dagsavisen.

- Det veldig gledelig at Jon Lilletun og KrF ser verdien av å beholde Hafslund forankret i Norge. Etter mitt syn ville det klart beste være om Oslo kommune stoppet salget. Da vil kommunen også få en evig inntektsstrøm framfor en engangssum, sier Arbeiderpartiets Jens Stoltenberg.

Han håper KrF i Oslos bystyre følger oppfordringen fra Lilletun, men i motsatt fall, ønsker Stoltenberg å diskutere med Lilletun for å få til et statlig kjøp av posten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere