RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

KrF: God fremgang i forhandlingene om revidert

God tone og god progresjon preger forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett, oppsummerer KrF.

Finanspolitikere fra regjeringspartiene møtte sine motparter i støttepartiene Venstre og Kristelig Folkeparti til nye samtaler på Stortinget onsdag ettermiddag.

– Jeg ser ingen grunn til å tro at vi ikke kommer i mål, sier finanspolitisk talsperson Hans Olav Syversen (KrF) til NTB.

Syversen tror det vil holde, men ser ikke bort fra at partene vil måtte ta helga til hjelp.

– Jeg har ikke planlagt noen teltturer, for å si det sånn, sier han.

Finanskomiteen skal avgi sin innstilling om revidert nasjonalbudsjett 4. juni. Dato for behandling i Stortinget er 19. juni.

Syversen vil ikke si noe om hvor store endringene det ligger an til, men i fjor ble om lag 400 millioner kroner omdisponert.

– Generelt kan jeg si at dette er et revidert budsjett, og vi vil ikke bidra til at sluttresultatet blir svært annerledes. Dette er ikke tiden for at en lang rekke nye tiltak lanseres, sier han.

– Vi har i dag levert et innspill til regjeringspartiene om en del saker, så får vi avvente tilbakemelding fra dem torsdag, sier Syversen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere