RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Henrik Færevåg, ibergen.no

Krf kan stoppe Clear Channel

Etter at AP har snudd ryggen til Clear Channel-avtalen, ser det ut til at Krf er i ferd med å gjøre det samme. Det kan bety slutten for reklameavtalen.

På Krf's gruppemøte torsdag skal det avgjøres om partiet vil stemme for eller imot avtalen, men en økende motstand innad i partiet tyder på at det blir et nei fra Krf. Tidligere har partiet vært positive til avtalen, men etter at blant andre Kirken har gått offentlig ut med sin skepsis til avtalen, har partiet fått et annet syn på saken, skriver Bergensavisen.

- Det er flere grunner til at vi ser på det igjen. Det tok lang tid før organisasjonen vår begynte å se på dette, men det kan virke som om mange vanlige medlemmer nå er imot Clear Channel-avtalen, sier Kristian Helland i Krf til BA.

Arbeiderpartiet har allerede varslet at de akter å si nei til avtalen. Sier Krf også nei, betyr det et flertall mot avtalen i bystyret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere