RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

KrF snur på onsdag

Sist oppdatert:
Det blir ingen Clear Channel avtale. I hvert fall ikke hvis vi skal tolke varaordfører Kristian Hellands plutselige sterke reservasjoner.

- Jeg vil ikke ta noe på forskudd, men det må ikke overraske noen at vi har tvilt sterkt i denne saken, sier varaordfører Kristian Helland om at KrF nå ser ut til å følge Arbeiderpartiet og snu i Clear Channel saken.

- Vi hadde en telefonkonferanse i hovedstyret i helgen og vi har bestem å ta saken opp igjen på bakgrunn av det som kom fra vår egen organisasjon, men også på bakgrunn av det som kom fram under høringen.

- At domproset var så sterkt i mot, hva betyr det for dere?

- Det er klart det betyr en god del, han fungerer tidvis som biskop. Den endelige avgjørelsen i denne saken vil skje på onsdag i vårt møte med de andre partiene. Men det må ikke komme som noen overraskelse for noen at vi har sterk tvil i denne saken.

Det er det nærmest Helland vil gå i bekrefte at KrF har snudd i Clear Channel saken. Men med et hovedstyre som er sterkt imot, er det vanskelig for representantene å gjøre noe annet i en så betent sak.

Med KrF og Arbeiderpartiet på nei-siden, vil avtalen falle. Noe som helt sikkert vil få folk i Venstre til å pust lettere, mens Høyres gruppe fortviler.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere