*Nettavisen* Nyheter.

Kriminell TV-høst

Foto: TVNorge/TV3/TV2

Politimenn og skurker dominerer seriene på TV-skjermen denne høsten!

(BIIPMAG): TV-titterne kan både glede seg til kjente og kjære serier og nykommere denne høsten.

Vi gir deg et utvalg av actionfylte serier som er verdt å få med seg:

Fengselsfuglene er tilbake
Denne høsten viser TV3 de syv aller siste episodene av spenningsserien «Prison Break». Vi får se fortsettelsen på fengselsbrødrenes kamp om å bekjempe Organisasjonen og vi får se mye dramatikk når T-Bag og Self fortsetter sin leting etter Scylla. Serien blir vist f.o.m. torsdag 6.august.

CSI Miami og New York
De suksessfulle og populære CSI-seriene kommer også tilbake på skjermen med nye actionfylte kriminalgåter. På TVNorge kan du se helt nye episoder av både «CSI Miami» og «CSI New York» denne høsten.

Du kan også se flere nye episoder av seriene «Cold Case» og «Law & Order SVU» på TVNorge.

Løser krimgåter med matte
På TV2 kan du se serien «Numbers» som handler om spesialagent Don Eppes som har rekruttert broren sin til FBI i håp om at han kan løse kriminalsaker ved hjelp av formler og algoritmer.

I tillegg kan du følge de spesialtrente politimennene- og kvinnene i serien «Rush» som tar tøffe saker og setter sine egne liv på spill hver eneste dag.

Nykommeren «Southland»
Det er ikke bare velkjente seriefavoritter som dukker opp på TV-skjermen: Du kan også få med deg nye «Southland» på TVNorge, som er en av USAs mest sette krimserier akkurat nå. Serien handler om politiaspiranten Ben Sherman, spilt av «O.C.»-stjernen Ben McKenzie. Sherman skal sammen med 9800 politifolk sørge for at Los Angeles´4 millioner innbyggere holdes trygge. Serien har blitt sammenlignet med kritikerroste «The Wire» av amerikanske medier.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.