RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kripos koblet inn etter funn av død kvinne

Sist oppdatert:
Grua (NTB): En ung kvinne ble onsdag funnet død i en bolig i Lunner kommune i Oppland. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og har koblet inn Kripos.

Politiet rykket ut til stedet ved 12.30-tiden. Krimteknikere jobber på stedet. I tillegg søkes det med hund i området rundt huset, ifølge avisa Hadeland. Politiet avhører også naboer i boligområdet Gruafeltet.

Det er ikke kjent hva kvinnen døde av. Vestoppland politidistrikt varsler en pressekonferanse om dødsfallet torsdag morgen, og vil i dag ikke si så mye mer enn at de etterforsker et mistenkelig dødsfall.

- Vi har per nå ingen mistenkt eller siktet i saken. Vi foretar tekniske undersøkelser med bistand fra Kripos, og vi foretar rundspørringer i området. Vi har blant annet tatt en runde med taxisentral, NSB og busselskap for å sjekke om de har observert noe utenom det vanlige, forteller politiadvokat Mari Lauritzen Hasle i Vestoppland politidistrikt.

Både kvinnen og familien hennes har adresse i Lunner kommune, og rådmann Tore Molstad Andresen sier at kommunen har opprettet er kriseteam.

- Dette står til rådighet for politiet og avdødes familie i den grad de ønsker det, sier han til NTB. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere