*Nettavisen* Nyheter.

Kripos: Tre personer pågrepet i internasjonal politiaksjon

OMFATTENDE ETTERFORSKNING: I løpet av «Operasjon Hubris» er det gjort beslag av over 4 tonn hasj, 196 kg amfetamin, 71,5 kg kokain, 45 kg MDMA og 25 kg heroin, opplyser Kripos. Bildet er et av spaningsbildene Kripos har offentliggjort.

OMFATTENDE ETTERFORSKNING: I løpet av «Operasjon Hubris» er det gjort beslag av over 4 tonn hasj, 196 kg amfetamin, 71,5 kg kokain, 45 kg MDMA og 25 kg heroin, opplyser Kripos. Bildet er et av spaningsbildene Kripos har offentliggjort. Foto: (Kripos)

Dansk statsborger pågrepet i Norge. Politiet har gjort beslag av betydelig kvantum narkotika.

16.01.20 08:55

Tre personer ble onsdag 15. januar pågrepet i en koordinert politiaksjon, siktet for grov narkotikakriminalitet. Aksjonen er i samarbeid med Særlig Efterforskning Vest (SEV) i dansk politi, skriver Kripos i en pressemelding.

- Pågripelsene kommer etter en langvarig internasjonal etterforskning i en sak som gjelder smugling av store kvanta narkotika fra Danmark til Norge. To av personene er pågrepet i Danmark, og én person er pågrepet i Norge. De vil bli fremstilt for varetektsfengsling, heter det videre fra Kripos.

Politiet opplyser at det er gjort beslag av betydelig kvantum narkotika i Norge, som har blitt smuglet inn fra Danmark. Det er en dansk statsborger som er pågrepet i Norge.

Opprullingen er en del av «Operasjon Hubris», som har pågått siden våren 2018 og så langt har ført til siktelser mot over 50 personer.

I løpet av «Operasjon Hubris» er det gjort beslag av over 4 tonn hasj, 196 kg amfetamin, 71,5 kg kokain, 45 kg MDMA og 25 kg heroin, opplyser Kripos. I Norge har Kripos samarbeidet med Agder politidistrikt, Sør-Øst politidistrikt og Oslo politidistrikt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag