RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krisemøter i Troms Ap om Ingebrigtsen-saken

Sist oppdatert:
Tromsø (NTB): Søndag kveld skal både Troms og Tromsø Arbeiderparti holde møter om håndteringen av Roger Ingebrigtsens forhold til en 17 år gammel jente for åtte år siden.

Det er fylkesleder i Troms Ap, Bjørn Inge Mo som har innkalt til møtet, skriver VG.

- Det er et møte med tillitsvalgte i fylkestingsgruppen og tillitsvalgte fra hele fylket. Temaet blir forskjellig ting, blant annet hvordan denne saken har oppstått og hvordan man har håndtert den, sier Mo til avisa.

Mo gikk søndag formiddag ut mot partifeller som han mener har spekulert rundt saken i mediene. Til NTB sier han at det ikke er aktuelt å gi noen munnkurv i saken, men han vil mane til ro.

- Det er viktig at vi opptrer med respekt i en så vanskelig sak. På møtet skal vi ta oss en tenkepause og gå gjennom situasjonen. Vi tar ikke opp diskusjonen om nominasjonsprosessen videre nå i kveld, sier han.

Ved 17-tiden startet møtet i lokallaget i Tromsø, mens tillitsvalgte fra hele fylkespartiet skal delta i et telefonmøte med Mo senere på kvelden. Fylkeslederen tror ikke saken, hvor partiets representanter er splittet i sympatien mellom jenta og Ingebrigtsen, vil skade samarbeidsklimaet eller partiets arbeid på sikt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere