Kristanna Loken i nytt dataspill

At kjendiser dukker opp i interaktive medier er ingen sjelden ting, og nå er turen kommet til romskytespillet "Battlestar Galactica".

19.01.04 14:55

Vivendi Universal kunne i dag kunngjøre at enkelte skuespillere fra tv-serien "Battlestar Galactica" vil låne stemmen sin til det kommende spillet med samme navn.

De tre stjernene er Kristanna Loken (Terminator 3), Richard Hatch (stor rolle i den opprinnelige serien) og Dwight Schultz ('Howling Mad' Murdock fra A-Team). Alle vil være med på å skape personlighetene til flere figurer i spillet, som gir en muligheten til å ta kontroll over det beste romskipet i gallaksen og fyre løs på hauger av Cylon-skip.

"

Battlestar Galactica" (spillet) er plassert 40 år før tv-serien og handler om den unge rekrutten William Adama sitt første oppdrag ombord på Galactica.

Her må han være med på og snu kjerringa i kampen mot en overveldende Cyclon-flåte som tilsynelatende har uendelige ressurser. Utviklerne lover en kampanje med god historie og varierte oppdrag, og fem skip. Alle har sine egne våpen og sin egen flymodell.

Spillet har forventet lanseringsdato nå til vinteren, og vil dukke opp på Playstation 2 og Xbox. Tv-serien feirer forøvrig 25 år i år, noe som vil bli markert gjennom utgivelse av den opprinnelige serien på VHS og DVD.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.