RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krister Andreassen sistemann inn

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Det har vært store forandringer i U-gruppa i vinter og halvparten av juniortroppen er skiftet ut i forhold til forrige sesong. Sistemann inn er midtstopperen Krister Andreassen som kommer til Vålerenga fra Skjetten.

- Krister er førsteårsjunior, men er storvokst for alderen og profiterer på fysikken sin. Han har trent med oss veldig lenge og var her på et slags prøvespill i vinter. Vi hadde mange midtstoppere i troppen, så vi har brukt litt tid på å bestemme oss. Men han har vist en fightervilje uten like og har overbevist oss om at han fortjener i en plass i troppen, sier Vålerenga-trener Raymond Mikkelsen til vif.no.

- Sesongen som kommer blir først og fremst et læreår for ham der han må venne seg til et høyere nivå. Det er særlig interkretsserien som blir hans arena i år og der vil sjansen by seg når noen av de eldre juniorspillerne tar steget opp på rekruttlaget når 2. divisjonssesongen starter om noen uker.

- Han har allerede tatt et steg fremover på den tiden han har vært her, men han trenger tid for å utvikle seg videre, og det skal han få her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere