*Nettavisen* Nyheter.

Kristian Valen: - Utfordrende uten toalettpapir på cella

Men komikeren takker for god service i arresten.

07.02.16 18:41
HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=bLdPjXRtGs1qVzRkhqLf7fkJqusqwKFbb5VME_55LLy0AgHBu72uWIexwoMYXEbSOBrGnrfbu98nL-DeXz19jIGfbGTR7IAF&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Kristian Valen slapp ut av varetekt lørdag, etter å ha sittet på glattcelle i litt over ett døgn. Han la ikke skjul på at det siste døgnet, med overnatting på en tynn madrass på betonggulv, ikke var et drømmescenario.

Valen ble pågrepet fredag formiddag, siktet for trusler mot offentlige tjenestemenn.

Natt til søndag la Valen ut en oppdatering på Facebook. Her takker komikeren for all støtten han har fått.

– I starten var det litt utfordring på grunn av det ikke var toalettpapir på cella og kun ett måltid. Men da jeg fikk et smil og mine ting i en Olsenbanden-pose utlevert med mine klær når jeg ble skrevet ut, ble alt det vanskelige glemt, skriver han.

Tatt ut av sammenheng

Saken har fått mye oppmerksomhet i media, men Valen mener at ikke all omtalen gir er riktig bilde av hendelsen.

– Eneste jeg kan si nå er at jeg er glad for å være ute, jeg skjønner ingenting av hele situasjonen. Pluss at jeg ser jo at noen media har klippet og limet sammen diverse innlegg og satt det sammen uten sammenheng, fortsetter Valen.

– Men det å overdrive eller ta bort noe gjør jo vi som komikere hele tiden for å gjøre ting tydeligere eller mer morsomt, så det er helt ok, fortsetter han.

Se videointervju av Valen øverst i saken.

I skrivende stund har meldingen over 2300 likes og nesten 300 kommentarer.

Ba om bistand fra politiet

Kristian Valen ble pågrepet hjemme hos seg selv like over klokken 11.40 fredag. Dette var andre gang politiet hadde vært på adressen hans i løpet av fem og en halv time.

Det var etter en melding om bråk i en leilighet det ble rykket ut til stedet.

Etter det Nettavisen er blitt fortalt var det ambulansepersonell som begjærte bistand fra politiet etter at det kom inn melding om at en person skal ha blitt skadet da hun falt, og deretter traff en kniv.

Ambulansepersonell ankom Valens bolig, sammen med politiet, rundt klokken 06.00 fredag morgen. Helsepersonell tok med seg den skadde jenta, noe politiet mener var frivillig.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.