Gå til sidens hovedinnhold

Kristian Valen med ny samboer

Derfor flyttet glamourmodell Aina Timbiani inn hos komikeren.

(SIDE2): Etter at venninnen og glamourmodellen Aina Timbiani (24) inntok leiligheten til Kristian Valen (35), får han oftere besøk av kompiser.

- Hun får bo gratis hos meg på betingelsene av at hun ikke får feite meg opp, og hun må sørge for at jeg holder treningsprogrammet mitt, sier Kristian Valen til Side2.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Positivt med ny romkamerat
Aina Timbiani (24) var i staben til Rask Models, spilte Mona i filmen «Kill Buljo» og satset deretter på Forsvaret. Modellen og Valen er kun gode venner og har kjent hverandre lenge.

- En felles venn fra forsvaret sa at en tidligere soldatvenn trengte en plass å bo og spurte om jeg visste om et sted. Ettersom jeg selv nettopp ble alene og tross alt har 3 ekstra soverom så sa jeg at jeg stilte min leilighet til disposisjon så lenge vår felles bekjent i forsvaret kunne «gå god for personen», forteller Valen.

Han visste ikke at soldatvennen var Aina Timbiani før dagen før hun skulle flytte inn.

- Siden jeg reiser så mye og nesten aldri er i leiligheten så ser jeg bare positivt på å ha fått meg en «romkamerat». Hun er ei kjempejente som sjelden lager lyd.

Faste jentekvelder
Imitatorkongen forteller at tirsdagene nå er gjort om til jentekveld i leiligheten hans.

- Det så jeg positivt på ettersom jeg trodde det betydde cirka fire jenter, rødvin og en dårlig sånn jenteserie på TV - mens de satt under et pledd i sofaen. Også kunne jeg eventuelt sitte på kontoret å jobbe eller trene. Men SÅ feil kan en ta, sier Valen og utdyper hans første møte med en «jentekveld» i sitt eget hjem:

- Jeg kom ut av dusjen og fant 14 jenter på gulvet som snakket i munnen på hverandre i ca. 120 decibel, iført pyjamas og kassen med vin var åpnet for lenge siden. Jeg ble ufrivillig kastet inn i noe jeg husker vi kalte for «flasketuten drit deg ut/nøtt eller sannhet»- eller noe sånt. Jeg tapte visst og måtte da ta straffen kan du si. Kunne jo nektet, men ville jo være en best mulig husvert! Så sånn sett er det nytt for meg å ha en kvinnelig «rom-mate», og jeg lærer stadig vekk mer om disse flotte skapningene som kalles kvinner. Noen ganger lærer jeg mer enn det jeg vil ettersom det er nokså lytt gjennom veggene, sier Valen med latter.

Vanskelig å bo med
Komikeren sier at det er usikkert hvor lenge Timbiani blir boende, men påpeker at venninnen alltid har et rom hos ham om hun trenger.

- Vi må ta vare på våre medsoldater som har gitt år i tjeneste! Men jeg tror nok hun flytter ut snart. Hun holder ikke ut så lenge fordi jeg er ikke den letteste å bo i sammen med har jeg hørt. Jeg har også merket at jeg får mer besøk av kompiser nå enn før ettersom hun alltid sitter her i sofaen med noen venninner, men mine kompiser nekter for at hun er årsaken... ikke vet jeg!

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget