RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kristiansand: Drapssiktet fengslet i fire uker

Sist oppdatert:
Kristiansand (NTB): Den 30 år gamle asylsøkeren som er siktet for drap i Kristiansand, er varetektsfengslet i fire uker. Han ble fredag morgen funnet blødende og bevisstløs i cella.

Mannen er utenfor livsfare. Han får behandling på sykehus og vil iallfall være innlagt til lørdag, opplyser påtaleleder ved Agder politidistrikt, politiinspektør Nils Grønås, til NTB.

Den siktede mannen ble klokka 7.15 fredag morgen funnet liggende tilsynelatende bevisstløs i fengselscella, skriver Fædrelandsvennen.

- Personalet oppdaget en blodpøl på gulvet. Ambulanse ble tilkalt, og den innsatte ble brakt til sykehus, sier opplyser fengselsleder Frank Johansen i Kristiansand fengsel.

38-årige Tzehaynesh Beyene Araya ble natt til onsdag funnet knivstukket i et hus på Grim i Kristiansand. Hun døde kort tid etter på sykehus.

30-åringen var først siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, men siktelsen er endre til forsettlig drap. Han skal ha forklart at han forstår at han må ha stukket kvinnen, men at han ikke husker hendelsen. Han erkjenner derfor ikke straffskyld.

Varetektsspørsmålet ble avgjort av Kristiansand tingrett fredag i såkalt kontorforretning, siden den siktede ikke var til stede. Retten ga politiet medhold i kravet om fire ukers varetekt. De to første ukene skal han sitte i isolasjon og får forbud mot å følge med på TV og i aviser, men han er i hele perioden underlagt brev- og besøksforbud. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere