*Nettavisen* Nyheter.

Kristiansand: Jente (16) påkjørt i fotgjengerfelt

PÅKJØRSEL TIRSDAG MORGEN: Bildet er hentet fra webkamera på E39 i Fidjane i Kristiansand tirsdag morgen. Foto: Webkamera (Statens vegvesen)

En jente er kjørt til sykehus etter en påkjørsel i Kristiansand tirsdag morgen.

12.11.19 08:27

Skadeomfanget er ukjent etter ulykken, men jenta var bevisst og oppegående etter ulykken, melder Agder politidistrikt. Ulykken skjedde i Kjosbukta/Vågsbygdveien klokka 07.16.

- Jenta er 16 år gammel. Hun skal ha gått på egne bein inn i ambulansen, opplyser operasjonsleder Linn Andresen ved Agder politidistrikt overfor Nettavisen.

Jenta ble påkjørt av en bil da hun krysset veien på et fotgjengerfelt. Bak rattet satt en mann i 50-årene. Han har fått sitt førerkort beslaglagt, opplyser politiet på Twitter.

Sjekk værvarselet der du bor på yr.no

Politiet har ingen opplysninger om spesielle utfordringer på veiene i Agder tirsdag, morgen, og det er heller ikke opplyst at det er spesielle forhold på stedet der jenta ble påkjørt.

Meteorologene har ute farevarsel for Agder-fylkene tirsdag: «Tirsdag er det fare for lokalt is på bakken i lavereliggende strøk av Agder, på grunn av regn som fryser på bakken og overgang til mildvær», står det i varselet.

Rådet fra Meteorologisk institutt er som følger: «Vær ekstra oppmerksom; isen kan være vanskelig å se. Beregn ekstra tid til transport og kjøring. Bruk riktige dekk og kjør etter forholdene. Sjekk veimeldinger (175.no)».

Sjekk farevarsel på yr.no her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.