RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Roald Berit (SCANPIX)

Kristin Krohn Devold blir sjef for NHO Reiseliv

Kristin Krohn Devold (51) er ansatt som ny administrerende direktør i NHO Reiseliv.

Kristin Krohn Devold begynner i stillingen som sjef for NHO Reiseliv den 1. september 2013, opplyses det i en pressemelding fra NHO.

- Jeg gleder meg til å ta en ny trapp opp i norsk reiseliv. Jeg har erfaring fra Den Norske Turistforening (DNT) og norsk politikk som vil bli nyttig. Reiselivsnæringa er den viktigste distriktsnæringa i Norge, og jeg er veldig entusiastisk med tanke på å ta fatt til høsten, sier Kristin Krohn Devold i en kommentar.

Nåværende leder Knut Almquist går av med pensjon til sommeren etter å ha jobbet i næringen i 16 år.

NHO Reiseliv er bransjens toneangivende talerør i Norge, og arbeider for å sikre at næringen oppnår forutsigbare rammebetingelser og økt lønnsomhet, opplyses det i meldingen.

- Styret har sett etter en samlende person som kan videreføre dette arbeidet i tett dialog med organisasjonens medlemmer og styrende organer. Vi er absolutt sikker på at vi har funnet den rette person i Kristin Krohn Devold, sier Ole Warberg, president i NHO Reiseliv.

Kristin Krohn Devold har erfaring fra bred næringslivs-, organisasjons- og politisk arbeid.

«Hun har god kjennskap til bransjene som NHO Reiseliv representerer og næringens utfordringer på strategisk og operativt plan. Hun er i dag aktiv i media og kjenner de politiske prosessene i Norge. For en bransje som er så «menneskeorientert» som reiselivet er, vil hennes egenskaper som utadvendt, energisk, dynamisk, sosial og hennes gode evner til å lytte og kommunisere tydelig, være viktige. NHO Reiseliv skal være samfunnets referanseorgan til næringspolitiske saker innen reiselivet, og videre sette den klare dagsorden», heter det i meldingen fra NHO.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere