RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kristopher Schau sjokkerer - igjen

Sist oppdatert:
Ingen overraskelse akkurat: P3s Kristopher Schau sjokkerer igjen. Nå har han laget en båt av en død gris.

Dyrevernerne er ikke akkurat bestevenn med NRKs programleder i Karate på P3. Kristopher Schau og resten av Karate-redaksjonen satte en påhengsmotor på en død gris og brukte den som båt under Quart-festivalen.

Den døde 250 kilo tunge grisen ble fylt med flytemateriale og satt på en påhengsmotor før den la ut på prøveturen, skriver Nettavisen.

Stuntet er et av de siste før programmet blir lagt ned. Til høsten kommer Kristopher Schau på lufta med et nytt radioprogram.

I tillegg til å lage båt av en gris, forsøkte han å lage "organiske ballonger" ved å blåse opp rotter og marsvin med helium. Resultatet ble at dyrene eksploderte, og innvollene sprutet ut over publikum.

Dyrevernere i Kristiansand reagerer med avsky på underholdningen.

– Jeg kjenner jeg blir sint. Men kanskje aller mest trist. Jeg synes det er forferdelig trist å se at folk lar seg underholde av slikt, sier Ragnar Ommundsen i Dyrebeskyttelsen i Kristiansand til VG.

– Hvis de reagerer på dette, så må de jo angripe alle barn som leker med maten også. Jeg håper da for Guds skyld at noen lager en flåte av meg også når jeg dør, sier Schau til VG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere