RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kritikerrost strategispill gratis i én dag

Sist oppdatert:
Få strategispillet «Highborn» til iPhone uten å ofre en krone.

Det turbaserte strategispillet «Highborn» til iPhone, iPod Touch og iPad har fått gode kritikker fra spesialiserte nettsider som Pocket Gamer, Touch Arcade og IGN Wireless.

Spillet er også tilgjengelig i norske App Store, og i samarbeid med OpenFeints «Free Game of the Day»-kampanje kan spillet nå lastes ned gratis. Men interesserte bør være kjapt ute. Tilbudet varer, som kampanjen sier, bare én dag.

«Highborn» minner en del om «Heroes of Might & Magic», og du følger historien til den eviggode ridderen Archie og hans erkerival Floyd. Touch Arcade skriver i sin omtale at spillet har noen av de beste dialogene de har sett på plattformen.

Også IGN er imponerte over spillet, men påpeker samtidig en del feil med «Highborn». Blant annet manglende mulighet til å angre flytt med soldatene og at du ikke kan hoppe over lange kampanimasjoner, irriterer journalisten.

Om «Highborn» høres ut som noe for deg, sjekk ut spillet på App Store. I videoen nedenfor kan du se spillet i aksjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere