RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kritisk skadd etter frontkollisjon i Åmli

Sist oppdatert:

To personer ble kritisk skadd i en frontkollisjon mellom en personbil og en liten varebil i Åmli i Aust-Agder torsdag kveld.

Tre person var involvert i ulykken hvor to av personene satt fastklemt etter kollisjonen. Etter en tid ble de to frigjort av det lokale brannvesenet.

En luftambulanse var raskt på stedet og utførte livreddende arbeid, opplyser operasjonsleder Magne Storaker i Agder politidistrikt.

– Ulykken er så alvorlig at de jobber på stedet, sa Storaker til NTB klokka 22.20.

Klokka 22.50 hadde én person blitt fraktet til Arendal sykehus med luftambulanse, mens én person var på vei til samme sykehus i sykebil. Den tredje ble det fortsatt arbeidet med på stedet.

Rapporter fra brannvesenet går ifølge operasjonslederen ut på at to av de tre som var involvert i frontkollisjonen er kritisk skadd. Den siste skal ha lettere skader. Sent torsdag kveld kan ikke politiet si noe om kjønn eller alder på de involverte.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 21.36 torsdag kveld. Kollisjonen skjedde på riksvei 41 sør for Åmli sentrum, like ved Åmli kirke. Begge bilene skal være totalskadd etter kollisjonen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere