RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krog og Moan dropper Lahti-renn

Sist oppdatert:
Trondheim (NTB): OL-heltene Magnus Krog og Magnus Moan er slått ut av sykdom og står over kommende helgs verdenscuprenn i kombinert i Finland.

Duoen skulle etter planen konkurrere i Lahti én uke etter Sotsji-OL, men de velger i stedet å bli hjemme for å bli frisk og rask til de nært forestående verdenscuprennene i Trondheim.

– For min egen del er det snakk om en kraftig forkjølelse. Det er nok flere årsaker til det, men først og fremst er det nok en utladning etter det vi har vært gjennom i det siste, sier Magnus Moan til TV 2.

De norske kombinertgutta ble feiret med limousin, champagne og kake i Granåsen søndag kveld. Trener Bjørn Kristiansen mener det er naturlig at man blir syk etter et par harde OL-uker.

– Nå har gutta vært påkoblet så lenge. Når du da endelig får satt deg ned og slappet av, kan det ofte skje at ballongen sprekker. De har vært gjennom tøffe påkjenninger og kunne kanskje gjort det litt bedre på reise- og restitusjonsbiten. Men når det først blir slik, er du gjerne ekstrem sårbar i etterkant, sier Kristiansen til TV 2.

En annen OL-helt, Jørgen Graabak, skal derimot delta i Lahti. Dit skal også Håvard Klemetsen, Mikko Kokslien, Jan Schmid, Truls Johansen og Ole Martin Storlien.

Kombinertgutta gjorde stor suksess i Sotsji-OL. De sikret Norge to gull, en sølv og en bronse. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere