*Nettavisen* Nyheter.

Kronprinsen festet på krykker

KRYKKE-PRINS: Seks uker med gips og krykker for Frederik - men han skal få med seg alt på det offisielle programmet. Foto: (Getty Images)

Kronprins Frederik lar ikke et brukket bein stoppe ham fra fest og moro.

18.03.09 13:32

(SIDE2): Han kom hinkende inn på Amalienborg slott med en lattermild kronprinsesse Mary (37) ved sin side. I forrige uke ble kronprins Frederik (40) operert i beinet etter at han skadet seg i akebakken i Sveits på ferie med familien.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Kongeblå krykker
Ifølge den danske nettavisen bt.dk ankom Frederik den store festen i en forrykende fart på sine (betimelige) kongeblå krykker. Festen var arrangert i regi av dronning Margrethe og hele 400 gjester fra kultur- og sportsverden ble invitert.

Beinet må forbli i gips i seks uker, men det var en smilende kronprins som sa til pressen at det går framover. På spørsmål om det gjør vondt svarte han:

- Ikke når man har piller.

Ved hans side strålte Mary i en vakker, dyp lilla aftenkjole signert Alexander McQueen.

Sniksjekk
Før Frederik og Mary reiste på ferie til Miami, der han også skulle seile utenfor kysten av Key West. Et par dager før de reiste besøkte paret det danske Rikshospitalet og ble oppdaget av pressen som tolket det som at Mary muligens igjen ventet barn.

Mest sannsynlig var det en sjekk av Frederiks bein, fordi han i etter USA-turen reiste til sykehuset og opererte.

Les mer her:Graviditet var beinbrudd?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.