RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kronprinsen frir til IOC

STILLER TIL VALG: Kronprins Frederik er i Beijing den IOC nå har sin samling og nye medlemmer skal tas opp. Kronprinsen håper at han får plass.
STILLER TIL VALG: Kronprins Frederik er i Beijing den IOC nå har sin samling og nye medlemmer skal tas opp. Kronprinsen håper at han får plass. (Scanpix)
Den danske kronprinsen har vært på IOC 120. offisielle samling - nå håper han på medlemskap.

(SIDE2): Kronprins Frederik (40) er i gang med diplomattrening til den olympiske komité IOC, skriver danske Ekstra Bladet. Frederik er i den kinesiske hovedstaden en liten uke før lekene begynner og mandag overvar han den 120. samlingen til komiteen.

Les også: Se hvem som reiser til OL

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Diplomatisk smisking
Kronprinsen møtte andre representanter av komiteen og kvelden gikk med på å knytte kontakter og prate. Det må han gjøre til perfeksjon for å ha noe håp om å bli medlem av den kontroversielle komiteen. Det har vært mye skriverier i danske medier om Frederiks medlemskapsønske.

Kandidat
Det skal nå velges nye representanter og kronprinsen legger ikke skjul på at han håper han blir tatt opp.

- Man skal mestre en diplomatisk kunst. Men jeg legger jo ikke skjul på at jeg er kandidat. Utover det kan man jo spørre seg hva de neste fagene vil bringe - det vet jeg faktisk ikke noe om, så vi får se hva som skje, sier Frederik til avisen og legger til at han nå stiller til valg for komiteen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere