Kronprinsessen delte ut pris til årets sosiale entreprenør

Oslo (NTB): Monsterbedriften fikk prisen for å være årets sosiale entreprenør, utdelt av kronprinsesse Mette-Marit under Ferdkonferansen torsdag ettermiddag.

Prisen fra Ferd er ment å gi et ekstra løft til sosiale entreprenører som har en forretningsmodell som gjør det mulig å nå ut til flest mulig med størst mulig effekt. det kan for eksempel være å prøve ut nye løsninger på sosiale utfordringer i Norge. Vinneren får en halv million kroner til videreutvikling av sitt selskap.

Siden oppstarten i 2003 har Monsterbedriften revet 5.500 bad og klargjort for rehabilitering. De ansatte er i stor grad tidligere innsatte som trenger ansettelse og et nytt miljø når de starter livet sitt på nytt.

Juryen fremhever i sin begrunnelse Monsterbedriftens tydelige og robuste verdigrunnlag, kombinert med det helhetlige konseptet som juryen mener gjør virksomheten troverdig.

- Menneskene i denne virksomheten er ikke monstre, de er det motsatte. De river ikke bare ned, de bygger opp, heter det i begrunnelsen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag