*Nettavisen* Nyheter.

Kronprinsessene tok hånd om prinsesse Isabella

København (NTB): Prinsesse Isabella (4) var minstemann i kirken under farmors festgudstjeneste søndag. Når et ivrig pressekorps og en stor folkemengde venter utenfor, er det greit å ha to erfarne kronprinsesser å holde seg fast i.

Det norske kronprinsparet og den danske kronprinsfamilien ankom Christiansborg slottskirke sammen søndag ettermiddag. Prins Christian (6) spratt ut av minibussen og klarte nesten ikke å stå stille mens han og pappa kronprins Frederik ventet på kronprinsesse Mary og prinsesse Isabella. Under gudstjenesten, som var i anledning dronning Margrethes 40 år på tronen, satt den lille prinsessen på mammas fang.

Etterpå kom familiene ut sammen igjen. Prins Christian, som er fadderbarn til kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit, pilte ut først, med pappa i hælene. Så kom prinsesse Isabella, hånd i hånd med både kronprinsesse Mette-Marit og kronprinsesse Mary. Bakerst fulgte kronprins Haakon, med hånden i lomma.

Prinsesse Isabella fikk ikke være med på de offisielle festlighetene til ære for dronning Margrethe lørdag, men søndag var alle barnebarna med ut på slottsbalkongen for å vinke med farmor og farfar. Naturlig nok var ikke de tre aller minste med i kirken etterpå. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.