RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kronprinsparet mottatt av norske barn i Indonesia

Jakarta (NTB): 25 norske barn og deres stolte foreldre tok imot kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon da de kom til Jakarta søndag.

Mandag er den offisielle åpningen av det norske besøket i Indonesia, der kronprinsparet, norsk næringsliv og politikere deltar. Kronprinsparet ankom hovedstaden Jakarta søndag kveld lokal tid, og reiste rett til hotellet der de ble ønsket velkommen av barn, som hilste dem med norske flagg. Den offisielle delegasjonen fra Norge var også til stede.

- Vi ser fram til besøket. Det blir spennende. Vi tror det blir variert og innholdsrikt, sa kronprins Haakon til pressen.

Allerede ved ankomst fikk kronprinsparet merke de store trafikkproblemene i millionbyen Jakarta og kom noen minutter forsinket til hotellet.

Programmet er tettpakket og åpner med promotering av norsk laks mandag morgen.

- En av hovedhensiktene er å skape møteplasser mellom norske og indonesiske interesser. Vi skal ikke bare promotere norske produkter, men skape samarbeidsarenaer. Vi har lyktes godt med å få med viktige bedrifter og de deltar på seminar innen ulike næringsfelt, sier nærings- og handelsminister Trond Giske til NTB. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere