Kroppen flyttet til hemmelig sted

Foto: HO (REUTERS)

Jackson-familien ønsker å holde popkongens levninger på hemmelig sted.

27.06.09 19:15

(SIDE2): Lørdag morgen norsk tid ble Michael Jacksons kropp flyttet fra rettsmedisinsk der obduksjonen fant sted og til et likhus på hemmelig sted, melder CNN.

Familiens ønske
Det er Jacksons familie som ønsker å holde stedet hemmelig til begravelsen skal finne sted. Om begravelsen blir offentlig gjenstår å se.

– Vi ber dere respektere familien ønsker. De sørger alle på ulikt vis, sier Ed Winter ved rettsmedisinsk institutt i Los Angeles.

Obduksjonen resultatløs
Obduksjonen av popstjernen har ennå ikke gitt resultater, og en ny gjennomgå kan ta ytterligere fire til seks uker før man klarer å fastslå dødårsaken. Det spekuleres i at hjerteinfarktet kan ha blitt utløst som følge av for mye smertestillende medisiner, men om det er riktig vites fremdeles ikke.

Les også:Vet ikke hva Jackson døde av

Jacksons lege, Conrad Robert Murray, som bodde sammen med ham og var der da han døde skal ifølge amerikanske medier nå sitte i avhør hos politiet i Los Angeles. Murray skal selv ha meldt seg for politiet og samarbeider med dem for å fastslå hva som kan ha ført til at Michael Jackson døde torsdag kveld.

Les mer her: – Han sang og danset timer før han døde

Les også:Hvem er Jackos livlege?

Farmor passer på
De tre barna Prince Michael (12), Paris Michael Katherine (11) og Prince Michael II (7) er i sjokk etter farens død, og skal ifølge familievennen og livvakten, Miko Brando, være helt knust.

Det er barnas farmor, Katherine Jackson, som nå tar seg av de tre.

I sorg verden over
Sammen med familien er det en hel verden som sørger over en popkonge som er borte. Fra alle verdenshjørner tikker det inn bilder av gråtende fans, dansende fans, blomster, siste hilsner og selvsagt kopier av Michael Jackson som hyllet sin helt med etterlignende dansetrinn.

I Apollo Theater i bydelen Harlem i New York hadde en mengde fans samlet seg for å minnes Michael, tenne lys, skrive en hilsen og selvsagt høre på den udødelige musikken.

Se bilder fra fansen hyllest under!

2132

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.