*Nettavisen* Nyheter.

Kroppen sprakk - overlevde

LEWIS GODFREYs utrolige historie går nå verden rundt. Foto: Bulls

Kroppen måtte holdes sammen av et stramt knyttet teppe før Lewis Godfrey kom på operasjonsbordet.

17.11.12 09:19

(SIDE2): Lewis Godfrey (34) har hatt englevakt, nærmere bestemt 34 av dem, for så mange helsearbeidere tok det for å holde ham i live.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Innvollene ut
En kveld han var ute og hygget seg, opplevde han å bli slått ned. Som om det ikke var nok, ble han dyttet ut i veien og der kom en trailer kjørende. 15 tonn med trailer traff Lewis Godfrey, kroppen sprakk og innvollene veltet ut.

Ikke bare havnet han under traileren, men den stoppet heller ikke før sjåføren forsto at han hadde noe under hjulene.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Bulls

Skadene Lewis Godfrey fikk var så alvorlige at han fikk hjertestans. Legene erklærte ham død, ikke bare en, men to ganger før han kom til sykehuset.

Men Lewis levde og ble fraktet til sykehus tett innpakket i et teppe for å holde alt av kroppslige deler på plass.

- Skrekkelig syn
- Det var et skrekkelig syn. Kroppen hans hadde blitt revet opp. Skadene var så massive at han burde ikke ha overlevd, sier legen Nicholas Forster, som først kom til ulykkesstedet.

Mannen fra Leicestershire lå 16 dager i koma og ingen regnet med at han ville komme fra det uten hjerneskade. I dag er han nesten frisk, men de lange arrene på kroppen viser at det var langt fra noen selvfølge.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Bulls

- Det har tatt tid før alt har gått opp for meg. Noen ganger kan jeg slett ikke tro at jeg fremdeles er her, sier han til The Daily Mail som kjører en bildeserie der de viser alle de 34 menneskene som var involvert i å redde Lewis.

Lewis hadde store hodeskader, stort blodtap, brudd i bekkenet og alle musklene i det ene låret var revet av. I dag lever han med en titaniumplate i hodet for at hodefasongen skal se relativt normal ut.

Det har tatt ham seks måneder å lære og gå igjen, men legene ga ham ikke noe håp til å begynne med. Selv om han fremdeles må gjennom operasjoner og går fast til fysioterapi, håper Godfrey å begynne og jobbe igjen i begynnelsen av januar.

- Jeg er så heldig og jeg kan ikke få takket nok alle som har hjulpet meg, sier han til The Mirror.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.