RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kroppsdeler fra babyer funnet i pakke adressert til USA

Pakken hadde påskriften «barneleker».

Ansatte i et pakkeselskap i Bangkok gjorde en grusom oppdagelse da de scannet en pakke som skulle sendes med post til USA, søndag. Inne i pakkken ble det funnet kroppsdeler fra flere babyer.

Der lå både et hode, flere føtter og deler av hud fra babyer, i tillegg til hud fra et voksent menneske med en tatovering, melder Daily Mail.

- Dette har blitt sendt til rettsmedisinsk undersøkelse slik at vi kan få bekreftet om dette er fra babyer som døde etter fødselen, eller om de døde i mors liv, sier politisjef Chawalit Prasopsin til AFP.

Bortsett fra at pakken skulle til USA, vil politiet ikke gi mer informasjon om adressen på pakken. Pakken skal ha vært merket "Childrens toy's".

Kroppsdelene lå i beholdere med formaldehyd-løsning. Politiet spekulerer derfor i om dette kan være til en samling av noe slag, eller for utdanningsformål.

Politiet mistenker at to amerikanske menn på 31 og 33 år er ansvarlige.

I 2012 oppdaget thailandsk politi seks menneskefoster i bagasjen til en brite med thailandsk opprinnelse. Disse var stekt og dekker av gull, tilsynelatende som en del av et ritual innen svart magi.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere