RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kræsjet trailer - kjørte videre

Den 15-20 tonns traileren, lastet med ved, rullet rundt i Bergen med alvorlige skader etter et kræsj. Statens Vegvesen lot sjåføren slippe unna med reparasjonstvang.

Den estiske sjåføren kræsjet semitraileren i Ålvik. Etter å selv ha forsøkt seg som mekaniker, kjørte han videre til Bergen, med ødelagt hjulstilling, skriver Bergensavisen. Traileren ble stoppet av politiet i Drotningsvik i går. Da skal forhjulene ha pekt i hver sin retning og deler av lasten lå blottlagt fordi presseningen var revnet. Vedsekkene var heller ikke forsvarlig fastbundet. I tillegg var frontruten og et sidevindu knust.

Traileren ble eskortert til verksted hvor skadene vil bli reparert. Saken vil ikke få ytterligere konsekvenser for sjåføren, til tross for at inspektør i Statens vegvesen, Arve Johannes Løtveit, betegner traileren som en livsfare på veien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere