Krumsvik på signingsferd

Foto: Bård Ove Molberg (Nettavisen)

Radiosjef Arne Krumsvik vil i løpet av kort tid besøke eierne i Kanal4 for å diskutere samarbeid med den nye radiokanalen. Fredag vurderte styret ulike modeller for å få eierbedriftene til å levere stoff til radioen.

Under fredagens styremøte i Kanal4 gjennomgikk styret ulike modeller for samarbeid mellom Kanal4 og eierbedriftene. Tanken er at avisene og TV 2 som eiere skal bidra til radiosendingene med stoffleveranser, skriver Kampanje.com.

- Styret har gitt verdifulle innspill til dette, og nå legger jeg opp til å besøke eierbedriftene for å presentere samarbeidsmodellene. Det betyr i praksis at det er nå vi går inn i realitetsdrøftelser om programleveransene til Kanal4, sier Arne Krumsvik til nettstedet.

Det har vært mye usikkerhet knyttet til Kanal4s forhold til eierbedriftene. Spesielt etter at TV 2 kjøpte seg inn i kanalen har avisene som eier aksjer i radiokanalen fryktet at de ikke vil få levere stoff som planlagt.

Styreleder Per Axel Koch avdramatiserer uenigheten og sier det er en god tone i styret og at det var full enighet om avtalen som ble gjort med TV 2.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.