*Nettavisen* Nyheter.

Krydrer naken for Jamie

I hjemmet til Jamie Oliver er det ikke «Naked Chef» selv som kokelerer naken over grytene.

24.08.05 11:44

Til stor glede for britiske tabloider har nå konen Jools fortalt hva hun gjør for å krydre ekteskapet. Da lager hun mat kun iført et minimalt forkle.

Bjelledans

Og det stopper ikke der. Tobarnsmoren legger seg skikkelig i selen under julehøytiden. Etter at deres to døtre er sendt i seng, må Jamie vente litt på gangen.

- Så roper jeg ham inn igjen, kun iført et par bjeller på brystene, mens jeg fremfører en tullete dans, forteller Jools (29) i et intervju sitert av Evening Standard.

- Det er mer morsomt enn sexy. Etter to barn, er det mye å begjære både på stumpen og i brystene. Men det får ham til å le, og det er sånt jeg liker. Jamie har ennå ikke klaget på det.

Klikk på bildet for å forstørre.

Turbulent

Uttalelsene kommer etter suksessen med programserien «Jamie's School Dinners ». Her fremgår det tydelig hvordan Jamies arbeidsmangde er en belastning for ekteskapet.

I intervjuet prøver Jools å utdype dette, med å forklare at det er slik forholdet deres er - høyt tempo, høylydt krangling, men så en god latter etterpå.

Poserer for Stone-medlem

Jools er tidligere modell og skal snart sitte modell for Rolling Stone-medlem Ronnie Wood. Jamie Oliver skal ha insistert på at hun gjør dette naken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.