RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krysser fjorden på luftmadrass

Akkurat nå ligger to jenter midt i Hjeltefjorden på en luftmadrass.

Hva hadde du gjort for å få en gratis overnatting på hotell? Dette spørsmålet har Radio 1 stilt den siste tiden. De to jentene Katrine Drange og Malin Blomvågnes gikk på Clas Ohlsson og kjøpe en luftmadrass til 39 kroner som de nå krysser Hjeltefjoden med. I morgen får de vite om de er de heldige vinnere av konkurransen.

Premien er en overnatting på Clarion Hotel Admiral. Ikke det som ligger i byn, men et Festivalhotel som blir satt opp på Askøy under Lost Weekend. Hotellet skal ha både resepsjon, senger og roomservice som kommer med frokost på sengen klokken ti om morgenen. Hvis du tenker å leie et av disse rommene kan du bare glemme det. Det bygges bare et rom på hele hotellet.

Hjeltefjorden er seks kilometer bred der jentene krysser den. Etter i underkant av en times ferd har de lagt bak seg en fjerdedel av strekningen. Bor du i nærheten er det bare å finne frem kikkerten. Katrine og Malin har timesvis med padling igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere