RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krystallklar kjøpsmulighet

Sist oppdatert:
Meglerhuset ABG Sundal Collier mener den noe svake aksjekursen i Petroleum Geo-Services er en krystallklar kjøpsmulighet i det de forventer kraftig oppgang etter tredje kvartalstallene
Det går frem av et analysenotat meglerhuset har sendt ut torsdag i kjølvannet av kvartalsrapporteringen til franske CGG. De mener CGGs tall bekrefter at andre kvartal var et generelt svakt kvartal for seismikkbransjen, og ikke bare for PGS.

- Utviklingen i seismikkservice virksomheten (til CGG, red. anm) ligner for en stor del det PGS allerede rapporterte for fem uker siden; sterkt multiklientsalg, flate kontraktsseismikkinntekter på grunn av a) fartøys flytting og b) vanskelige værforhold.


ABG Sundal Collier mener indikasjonene så langt for tredje kvartal er en bransje i fullt tempo. De forventer at dette samtidig med økte priser på ordrebøkene vil føre til tredje kvartalstall som vil være en sterk katalysator for PGS-kursen.

Oppsummering:
Anbefaling: Kjøp Kursmål: 250 NOK (6 mnd)
Meglerhus: ABG Sundal Collier
Dato: 8. september 2005

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere