RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Økt salg, men minus for Network Electronics

Sist oppdatert:
Unoterte Network Electronics, som lager overføringsutstyr for kringkastingsbransjen, øker omsetningen i andre kvartal, men tung utvikling har fjernet overskuddene
Network Electronics fikk et resultat før skatt på 0,2 millioner kroner i andre kvartal, mot 1,7 millioner samme kvartal i fjor.

Driftsinntektene ble 22,7 millioner kroner i andre kvartal, mot 19,0 i fjor. Driftsresultat falt fra pluss 1,3 til minus 0,1 millioner kroner.

Selskapet begrunner resultatnedgangen med tung satsning på markeds- og produktutvikling.

- Ved utgangen av halvåret har selskapet nådd en kritisk produktmasse som gjør alle produktsegmentene konkurransedyktige. Kombinasjonen av produktsegmentene gjør at vi nå er i en unik posisjon til å tilby kundene komplette løsninger, skriver selskapet.

- En positiv trend i siste halvår er at utviklingen som er gjort innen fiberoptiske produkter begynner å bære frukter. Flere prestisjetunge aktører har valgt Network for større prosjekter, heter det videre.

- Network er nå i ferd med å gjennomgå interne rutiner og prosesser med sikte på å optimalisere utnyttelsen av ressurser samt styrke levering og support til kundene. Dette vil sette organisasjon i stand til å håndtere økende ordremengder uten tilsvarende vekst på kostnadssiden, heter det.

Selskapet er fornøyd med utviklingen i Asia, spesielt i Kina, men USA har vært skuffende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere