RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kul som Haakon, Carl-Gustaf?

BF: Carl Gustaf tydde til lueklassikeren i Åre onsdag denne uken - Haakons Finnmarkslue ble kalt sexy.
BF: Carl Gustaf tydde til lueklassikeren i Åre onsdag denne uken - Haakons Finnmarkslue ble kalt sexy. (Scanpix)
Svenskekongen kjørte på med en «bf» i kulda.

(SIDE2): I februar gjestet kronprins Haakon (35) og kronprinsesse Mette-Marit (35) Kautokeino og Karasjok. På turen fikk de to store reveskinnsluer i gave av samene. Hodeplagget - populært kalt bjørnefitte eller «bf» som brukes som hodeplagg i sprengkulda på Finnmarksvidda.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Sexy
I den forbindelse fikk vi kjendisstylist Jan Thomas til å uttale seg om den trendy og berømte lua. Han synes lua er veldig sexy, men synes nok kronprinsen burde være forsiktig med å bruke pels.

Luene fikk både Mette-Marit og Haakon i gave - og i 35 minusgrader inne på den snøfylte vidda var den kun den som kunne varme iskalde ører.

Les mer her:- Dette er skikkelig sexy!

Trendy konge
Denne uka ble kong Carl-Gustaf (64) observert ikledd den varme lua. Svenskekongen, som for drøye to uker siden ga sitt samtykke til Daniel Westling (35) og kronprinsesse Victoria (31) om at de fikk lov til å gifte seg, er i det svenske skiparadiset Åre der han overværer utforrennet.

I Åre viste gradestokken knappe minus åtte grader onsdag kveld - men så ser da heller ikke den svenske kongen frossen ut...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere