*Nettavisen* Nyheter.

Kule nettspill til din hjemmeside

Nå kan du få fete nettspill på din egen hjemmeside eller blogg – helt gratis.

Side2s spillside Playray.no lanserer stadig vekk nye tjenester og spill. Nå kan du gjøre våre morsomme nettspill - såkalte minispill - tilgjengelig for venner og besøkende på hjemmesiden din.

Minispill er enkle versjoner av kjente nettspill som du enkelt kan klippe ut og lime inn i din blogg, på hjemmesiden din eller på en profilside. Minispillene har de samme egenskapene som nettspill; de er morsomme og utfordrene. I tillegg er de lette å lære, men vanskelige å mestre.

Gå inn på denne lenken for å finne ut hvordan du kan gjøre minispillene tilgjengelig på din hjemmeside.

Under ser du tre av spillene som du kan legge inn på din hjemmeside:

Nå har et helt nytt minispill blitt lansert på Playray: En gammel tidsmaskin har blitt ødelagt og «Frøken Professor» trenger hjelp med reparasjonen. Prøv spillet her:

HTML EMBED

Du kan velge mellom flere forskjellig minispill - i flere kategorier. Noen ganger trenger man en liten pause fra jobb eller studier. Hvorfor ikke fylle pausen med rakettskyting? Prøv minispillet «Kanon» her:

HTML EMBED

Tetris var et av spillene som var med på å starte nettspill-trenden da det ble lansert på Nintendos Game Boy. Du har sikkert spilt det før, men få har noen gang blitt lei av dette spillet. Prøv det igjen her:

HTML EMBED

Playray kan du også lage dine egne spillfigurer og chatte med andre spillglade fra hele Norge.

Playray er en tjeneste fra Nettavisen og Side2.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.